Šťastné a veselé Vianoce

Šťastné a veselé Vianoce

Rok sa s rokom stretol a máme tu opäť Vianoce. Čas radosti, domácej pohody a o niečo viac štrngajúcich ihlíc. Ja sa teším práve na ten zvlnený kľud, kedy sa môžem viac venovať štrikovaniu. Verím, že aj Vy.

Sme nesmierne radi, že sme tu už tretím rokom. Za všetko vďačíme aj Vám milé pletiarky i priadky. Nebyť vás, vašej podpory, pomoci a dennej spätnej väzby, by sme nemohli robiť to, čo nás baví. Ďakujeme!

Rada hovorím v množnom čísle, lebo sme štyria. Môj brat Peter, silná IT podpora a môj muž Miloš  a otec Peter, ktorí pre Vás robia tie prekrásne remeselné kolovrátky a česačky na vlnu. Veru aj im chcem takto verejne poďakovať, že som ich láskou k vlne nakazila a kráčajú so mnou.

A čo nám prinesie ten nadchádzajúci rok? To nikto nevie. My pevne veríme, že to najlepšie. Tiež sa posnažíme priniesť na slovenský trh zopár nových značiek a čoskoro aj kožené príslušenstvo od muud. Sledujte nás :).

Na záver mi dovoľte v mene nás všetkých zapriať  vám v novom roku veľa lásky, zdravíčka a vlnenej pohody. Nech sa Vám to klbko čo najľahšie odmotáva a  je vašim sprievodným vláknom počas celého roka!

Majte sa krásne  a užite si čarovný čas Vianoc!

Katarína +P+M+P

z www.2sheeps.com

Copyright @leaa_artist

Ak nás ešte nesledujete,

dávame Vám do pozornosti náš Facebook, Instagram i Facebook skupinu >>,
kde zdieľame všetky naše upletené projekty pre radosť nám a inšpiráciu ostatným.

Zdieľajte a dajte vedieť iným

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *