Kožené doplnky muud

Kožené doplnky muud

S Novým rokom sme tu rovno s novinkami. Už dlhšie sledujem Instagram dánskej spoločnosti muud a neustále ochkám nad ich krásnymi koženými puzdrami pre doplnky na pletenie i háčkovanie. Stačilo zopár podnetov od vás a zistenie, že nie som v tom sama a stala som sa prvým predajcom vrámci Česka i Slovenska.

S radosťou Vám teda na naše „eshopové police“ prinášam novinku, ktorá príjemne dopĺňa vlnený sortiment a udrží na poriadku všetko potrebné na cestách i doma. Od muud si môžete vyberať od najmenších puzdier na nožničky a krajčírsky meter, cez obaly Stockholm, Hala, Helsinki, Hope a mnohé iné až po veľké projektové tašky Saturn XL, Sara či Lofoten.

Mnohé z tovarov máme skladom. Pri tých kusoch, kde pod konkrétnou farbou nie je uvedený počet, je možné tovar objednať do 10-14 dní. Niektoré z tovarov sú na začiatok dostupné v obľúbenejšej a pre nich typickej farbe Whisky, ale väčšina tovaru je vyrabaná aj v čiernej. Tiež je možné objednať akýkoľvek iný ich sortiment, ktorý som zatiaľ v eshope neuviedla. (Nie je v mojich silách tu všetko vylistovať, ale kľudne sa mi ozvite. Poviem Vám cenu i dostupnosť. Ďakujem za pochopenie. 🙂 )

Aby Vaše koženné doplnky zostali dlho krásne, súčasťou celej kolekcie je aj starostlivosť o kožu v podobne prípravku Care&Clean. Nasprejujte prípravok na hladký povrch pribalenej špongie a jej jemným postláčaním si vytvorte penu. Aj keď sa hubka ani pena nezdajú byť špinavé, Muud Care&Clean hĺbkovo čistí kožu a odstraňuje z nej nečistoty.

Malé potešenie Vám môžu urobiť aj plátené tašky v krémovej alebo čiernej farbe. Tá čierna je o niečo väčšia a má aj zášivky na dne.

Prajem Vám príjemné vyberanie.

Katarína z 2sheeps

Zdieľajte a dajte vedieť iným